۱-اسم آن ها فارسی باشد.
۲-با حرف سین شروع شوند.
۳-دارای ریشه ی گیاهی باشند.
۴-خوراکی باشند.
۵-نام آنها از واژههای ترکیبی (مانند سیرترشی) ساخته نشده باشند.
به این ترتیب خوان هفت سین با سیب، سیر،سماق، سرکه، سمنو، سبزی یا سبزه چیده میشود. گذاردن سنبل، سکه و سماور که نه خوراکی هستند و نه پارسی، هیچ حقیقت هفت سینی در اصل ندارند و گزینههایی چون؛ سوزن، سنجاق، ساعت و مواردی از این دست بر اساس فرهنگ محلی مناطق مختلف ایران در طول زمان اضافه شده است. در حالی که در ابتدای امر این چنین نبوده است. به عبارت دیگر این ها مولفه هایی هستند که گذر زمان و عبور هفت سین از میان فرهنگ های متفاوت به آن اضافه کرده است.
نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :